18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Hırsızlar meyvelerine dadandı; Kazancımı hırsızlar yiyor…

Hırsızlar meyvelerine dadandı; Kazancımı hırsızlar yiyor…

Adana’da akşamları evinin önüne park edip çadırla kapattığı kamyonetinin kasasından sürekli karpuz ve kavun çalınan seyyar satıcı Mehmet Doğan (72), güvenlik kamerası görüntüleriyle birlikte polise defalarca şikayette bulunduğunu ancak hırsızlarla baş edemediğini belirterek, “Ayda ortalama 5-6 bin lira zarar ediyorum. Emekli maaşım yok, mecbur bu işi yapıyorum ama kazancımı da hırsızlar yiyor” dedi.
Seyhan ilçesi Fatih Mahallesi’nde kamyonetinde karpuz-kavun satarak geçimini sağlayan 3 çocuk babası Mehmet Doğan, bir süredir hırsızların hedefi oldu. Akşamları meyve yüklü kamyonetini evinin önüne park edip, kamyonetin kasasını da örtüyle kapatan Doğan, meyvelerinin zaman zaman çalınması üzerine evine güvenlik kamerası taktırdı. İki-üç güne bir kimliği belirsiz kişilerin gelip karpuzlarını çaldığını tespit eden Doğan, polise giderek şikayetçi oldu ancak hırsızlık olaylarının önü kesilmedi.
‘BANA BİR ŞEY KALMIYOR’
Hırsızların yakalanıp cezalandırılması için yetkililerden yardım isteyen Doğan, “Gelen hırsızlar 4-5 tane götürüyor. Dün sabaha kadar bekledim ama kimse gelmedi, takip ediyorlar. Ayda 5-6 bin lira malım çalınıyor. Kazandığımı hırsızlar götürüyor. Geliyorlar bıçakla, makasla kasanın çadırını kesiyorlar alıyorlar götürüyorlar. Arabaya yükleyip tekrar dönüp çalanlar var. Karpuzun kilosu 6 TL, kavunun 15 TL. Hırsızlara da sesleniyorum, artık gelmesinler. Buradan kazandığım parayla ancak yiyeceğim, içeceğimi karşılayabiliyorum. Yaşım 72. Emekli maaşım yok, mecbur bu işi yapıyorum ama kazandığımı da hırsızlar çalıyor. Bana bir şey kalmıyor” diye konuştu.
Doğan, hırsızların kamyonetinin kelebek camını kırıp içerisinden eşya çaldığını da sözlerine ekledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir