26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Hırsız Sosyal Medyadaki Fotoğrafından Yakalandı…

Hırsız Sosyal Medyadaki Fotoğrafından Yakalandı…

Kent genelinde 15 bin liralık içki, 15 kilo et ve 4 evden para, altın ve cep telefonu çalan Mustafa Ö. (31) polis, sosyal medya hesabına yüklediği fotoğraflardan teşis edip yakaladı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı, Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri kent genelinde ev ve iş yerlerinde artan hırsızlık olayları üzerine hareke geçti. Ekipler, son olarak merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi’ndeki bir restorantta 2 televizyon, 119 içki ve 15 kilo et çalan 2 zanlının iş yerindeki bıraktığı parmak izlerini incelemeye aldı. Yapılan araştırmada şüphelilerin, Seyhan ve Yüreğir ilçesinde bulunan 4 evi soydukları saptandı. Bunun üzerine polis, apartmanların güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerdeki kişilerden birinin, çok sayıda sabıkası olan Mustafa Ö. olduğu üzerinde duran polis, bu kişinin ellerinde sabıka fotoğrafının olmadığının belirlenmesi üzerine zanlının sosyal medyadaki fotoğraflarını araştırmaya başladı. Ekipler fotoğraflardaki kişinin güvenlik kamerası görüntülerindeki kişiyle aynı olması üzerine Mustafa Ö. yakalamak için harekete geçti. Adresi tespit edilen Ö. kısa sürede yakalandı. Sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Polis görüntülerindeki diğer hırsızı yakalamaya çalışıyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir