27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Herkes İçin Çalışacağım…

Herkes İçin Çalışacağım…

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Zeydan Karalar, “Adana halkına hizmetkar olma onuruna erişeceğim” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Adana’da adaylığı büyük heyecan yaratan Karalar, bugün Ankara’dan kente gelecek ve saat 12.00’de Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde halka hitap edecek. CHP’den Büyükşehir için aday olarak belirlenmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Zeydan Karalar, “Allah’ın izniyle, Adana halkına hizmetkar olma onuruna erişeceğim. Bu kutsal görev için beni uygun bulan Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkan Yardımcılarıma Parti Meclisimize, parti örgütlerimize ve Adana’mın güzel insanlarına teşekkür ederim” dedi.

“MARTIN SONU BAHAR”

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak karar verilmesinin ardından Adana’da partili partisiz herkes tarafından büyük bir sevinç ve heyecan yaratırken Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Çocukluğumdan beri her sabah coşkuyla selamladığım, iki gün başka kente gitsem sıla hasreti çektiğim, memleketim. Evim, ailem, kayıtsız şartsız 01 Adana’ma, bir kez daha ilk günkü coşkumla selam eder, şükranlarımı sunarım. Martın sonu bahar” diye konuştu. Aday olmasından sonra Karalar’a çok sayıda tebrik mesajı yağdı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir