21 Mayıs 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / HEM DÖVÜLDÜ HEM DE UZAKLAŞTIRMA KARARI VERİLDİ…

HEM DÖVÜLDÜ HEM DE UZAKLAŞTIRMA KARARI VERİLDİ…

Eşi ve ailesinin kendisini demir sopalarla dövdüğünü dile getiren Nergiz, kendisine silah çekildiğini iddia etti.

‘’CAN GÜVENLİĞİM YOK, KORKUYORUM’’

Can güvenliğinin olmadığını ve korktuğunu bildiren Nergiz, ‘’Eşim beni 2020 yılından beri aldatıyordu. Bende mesajları, fotoğraf ve videoları yakaladım. Fakat çocuklarım için her şeyi kabullendim. Eşim bu süreçte de beni aldatmaya devam etti. 2021’de ise eşim evi terk etti gitti. Çocuklara uzun bir süre tek başıma bakmak zorunda kaldım. Daha sonra eşimi affettim ama eşim mesajların, fotoğrafların ve videoların olduğu telefonumu ve hattımı kırıp gitti. Sonrasında ise işe giderken eşim ve ailesi tarafından önüm kesilip, demir sopalarla dövüldüm. Bana silah çektiler. Üzerine bir de evden uzaklaştırıldım’’ dedi.

‘’EVİMİ GÖRÜNCE ŞOKA UĞRADIM’’

46 yaşındaki Nergiz, ‘’Kıyafetim yoktu, almak için avukatım aracılığıyla izin aldım. Kıyafetlerim için eve gittiğimde ise gördüğüm manzara beni şok etti. Eşim ve ailesi evdeki bütün eşyaları kırmış. Klimaları söküp götürmüşler. Ne çamaşırlarım ne beyaz eşyalar ne de koltuk takımı bırakmışlar. Hepsini kırmışlar. 15 gün boyunca muslukları ve klimayı açık bırakmışlar. 2 bin 319 TL su faturası gelmiş. Elektrik faturasını ise daha görmedim. Hem çamaşırlarım yakılmış hem avizeler sökülmüş hem de eve ve evdeki eşyalara zarar verilmiş. Bunlara ek bir de nafaka ödüyorum. Mağdurum, yetkililerden hakkımı aramalarını istiyorum, adalet istiyorum. Ben, suçlu değilim. Hakkımı arıyorum’’ diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir