27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Hekimler ’14 Mart Tıp Haftası’ Kapsamında Buluştu…

Hekimler ’14 Mart Tıp Haftası’ Kapsamında Buluştu…

14 Mart Tıp Haftası hakkında açıklamalarda bulunan Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Ahmet Suntur, “Hekimler her zaman yoğun ve zorlu koşullarda çalışıyorlar. Pandemi ve doğal afetler bu koşulları daha da zorlaştırdı. Bu kahvaltı etkinliğiyle, yoğun çalışma temposu nedeniyle bir araya gelemeyen meslektaşlarımızı bir araya getirmeyi amaçladık. Uzun bir aradan sonra bir araya gelerek keyifli bir gün geçirdik. Kısa süreli de olsa stresten uzaklaşmayı başardık. Katılım sağlayan tüm meslektaşlarıma ve ailelerine sonsuz teşekkür ediyorum. Hekimlere ve sağlık emekçilerine yönelik fiziksel ve psikolojik şiddet, yoğun iş temposu ve artan hasta sayıları dayanılmaz bir hal almış durumda. Bu olumsuzluklara bir an önce son verilmelidir. Caydırıcı ve düzenleyici önlemler hızla alınmalıdır” şeklinde konuştu.

Başkan Dr. Suntur, “Adana Tabip Odası bugüne kadar hekimlerin ve sağlık çalışanlarının yanında oldu, bundan sonra da ‘100. Yıl Kültür Sanat Merkezi’yle sanatın ve sanatçının dostu olacak. Düzenlediğimiz fotoğraf, resim ve heykel sergileriyle odamızı halkımızın hizmetine açmış olduk. Ayrıca tıp fakültesi öğrencilerimize verdiğimiz burs sayısını ve miktarını artırmak için çabalarımızı sürdürüyoruz. 300 kişilik konferans salonumuz tamamlandığında birçok sivil toplum kuruluşuna ve meslek örgütüne hizmet verecek duruma gelecek. Bu anlamda her zaman yanımızda olan ve destek veren meslektaşlarımıza, kurum ve kuruluşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Etkinlik, katılımcıların güzel havada stres atıp, sohbet etmeleri, tavla oynamaları ve Esma Suntur’un müzik dinletisiyle sona erdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir