26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Hayır Çarşısı İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor…

Hayır Çarşısı İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor…

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile hayırsever vatandaşlar arasında sağlam bir yardımlaşma ve dayanışma köprüsü haline gelen Ceyhan Belediyesi Hayır Çarşısı’nı gezdi.

İlgililerden yapılan çalışmalar konusunda bilgiler alan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, “tüm hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun” dedi.

Hayır Çarşısı Projesi’nin, önemli bir sosyal sorumluluk çalışması olduğunu ifade eden Başkan vekili Boydak, “Hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırarak arada bir köprü vazifesi yapıyoruz.” dedi.

Boydak, “ilçe genelinde çok sayıda ihtiyaç sahibi vatandaşımıza, Hayır Çarşısı ile ulaşıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz. İlçemizde birlik ve beraberlik içersinde hemşerilerimizin de desteğiyle Hayır Çarşısı gibi önemli sosyal sorumluluk projesini devam ettireceğiz. Allah tüm hayırsever vatandaşlarımızdan razı olsun, hayırlarını kabul etsin.” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir