21 Mayıs 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Hayaller gerçek oluyor…

Hayaller gerçek oluyor…

 

Ulusumuzun geleceğinin teminatı olarak görülen çocukların potansiyellerini geliştirmek amacıyla kurulan Hayaller Gerçek Olsun DerneğiHatay‘da gerçekleştireceği ilk projenin finansmanını sağlamak üzere özel bir bağış gecesi düzenledi. Grand Cevahir Otel’de gerçekleşen gecede, Hataylı sanatseverler bir araya gelerek deprem sonrası yaraları sarmayı hedefleyen “Ekolojik Bilim ve Sanat Atölyeleri Projesi“ne destek verdiler.

Gecede, özel bir açık arttırma düzenlenirken, Hatay’ın sembol isimlerinden sanatçı Haluk Levent de katılımcılara unutulmaz bir konserle müzik ziyafeti sundu. Gecenin ev sahibi Hayaller Gerçek Olsun Derneği Başkanı Gizem Cevahir, yaptığı konuşmada, çocukların gelecekte kendi hayallerini gerçekleştirebilen bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

“Ekolojik Bilim ve Sanat Atölyeleri” projesi, çocuklara ve kadınlara yönelik bilgi ve beceri atölyelerini içeriyor. Bu atölyeler, şehir merkezine kolay erişim sağlanabilen bir lokasyonda, çevreci peyzajıyla dikkat çeken bir kompleks olarak planlanmış. Eğitimler, Hatay Valiliği koordinasyonunda, Milli Eğitim Bakanlığı’nın uzman kadroları tarafından yürütülecek.

Projeye destek veren paydaşlar arasında Hatay Valiliği, Milli Eğitim Bakanlığı ve Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü bulunuyor. Projede hedeflenen, çocukların sanatsal, bilimsel ve çevreye duyarlı ortamlarda yetişmelerini sağlamak ve kadınların iş sahibi olabilmelerine katkıda bulunmak.

Gecede düzenlenen açık arttırmada elde edilen gelirin, Ekolojik Bilim ve Sanat Atölyeleri Projesi’ne kaynak olarak aktarılacağı belirtildi. Açık arttırmaya katılanlar arasında İsmail Küçükkaya’nın sürpriz desteği de dikkat çekti.

Proje, bölgeye kültürel, bilimsel ve sanatsal anlamda değer katacak ve çocukların doğaya değer vermelerini, çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmelerini sağlayacak bir içeriğe sahip olacak. Gecenin sonunda Haluk Levent’e ve diğer destek veren isimlere plaket takdim edilirken, elde edilen gelirin Hatay için umut verici bir projeye dönüşmesi bekleniyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir