26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Havacılık Festivalinde renkli görüntüler…

Havacılık Festivalinde renkli görüntüler…

Özel Uzay Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Havacılık Festivali, TÜMSİAD Adana Şubesi ile bazı kuruluşların sponsorluğunda Kabasakal Rüzgarlı Tepe mevkiinde gerçekleştirildi.
Yoğun ilginin olduğu Havacılık Festivalinde, Çukurova Kaymakamı Osman Sarı ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin Offroad yarışlarına katıldı. TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca da yamaç paraşütü ile atladı. Renkli görüntülere sahne olan festivalde; yamaç paraşütleri ile atlama, model uçak ve helikopter uçuşları, dron çekimleri, roket fırlatımı gibi etkinliklerin yanı sıra müzik eşliğinde çeşitli eğlenceler yapıldı.

Adana Uzay Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mahmut Kuşdemir, ‘’Adana’mıza ve ülkemize nitelikli elaman yetiştirmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki sene, sosyal ve kültürel etkinliklerimizin daha kapsamlı olmasını planlıyoruz’’ dedi. TÜMSİAD Adana Şubesi Başkan Yardımcısı ve ADOFF Klubü yönetim kurulu üyesi Oğuz Akkaya’nın organizasyonu ile bu sene ilk defa Offroad yarışlarının düzenlendiğini belirten Uzay Havacılık Lisesi Müdürü Kuşdemir, ADOFF Klubü Başkanı Cem Şenal ile Kaymakam Osman Sarı’nın offroad yarışlarında pilotluğunu yapan Mehmet Berber ve Başkan Soner Çetin’in pilotluğunu yapan Adnan Demir’e festivale renk kattıkları için teşekkür etti.

Kuşdemir, Havacılık festivaline yardımcı olan Adana Büyükşehir, Çukurova, Seyhan ve Yüreğir Belediyeleri ile Sponsor kuruluşlara, kendilerine kolaylık sağlayan il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerine ve özellikle Offroad yarışlarının düzenlenmesi için öncülük eden TÜMSİAD Adana Şubesine ve tüm katılımcılara da teşekkür etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir