29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Hatipoğlu: Nisan’da Seyhan için yeni bir dönem başlayacak…

Hatipoğlu: Nisan’da Seyhan için yeni bir dönem başlayacak…

Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, 31 Mart 2024’ün Seyhan’ın kaderinin değişeceği tarih olacağını belirterek, Seyhan’ın hak ettiği tüm hizmetlere AK Parti belediyeciliği ile kavuşacağını ifade etti. Hatipoğlu, ayrıca Adana’nın Nisan ayında düzenlenecek Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Seyhan caddelerinin de şenleneceğini vurguladı.

Nisan ayının Seyhan için yeni bir hizmet dönemini başlatacağını belirten Hatipoğlu, şunları kaydetti: “31 Mart’ta sandığa giden halkımızın teveccühleriyle AK Parti belediyeciliğinin bayrağını Seyhan Belediyesi’nin çatısına dikecek, Nisan’da Seyhan’da AK Parti Belediyeciliğini başlatarak Seyhan’ı ve Seyhanlıları gerçek belediyecilikle buluşturacağız.”

 

HATİPOĞLU: SEYHAN’A TÜRKİYE’DE EŞİ BENZERİ OLMAYAN TURİZM TESİSİNİ İNŞA EDECEĞİZ

Hatipoğlu, göreve geldiklerinde hemen 01 Turizm Köyü projesini masaya yatırarak uygulamaya geçireceklerini belirterek, “Seyhan’a Türkiye’de eşi benzeri olmayan, bölgemizin ilk çok fonksiyonlu turizm tesisini inşa edeceğiz. 1000 yatak kapasiteli Turizm Köyü ile Seyhan’a yılın her günü turist çekeceğiz. Turizm Köyü, doğal afetler gibi durumlarda da barınma merkezi olarak hizmet verecek.” şeklinde konuştu.

 

Hatipoğlu, Seyhan’daki çiftçilere destek olacakları Aile Çiftçiliği Destek Masası Projesi’ni de hayata geçireceklerini dile getirdi. “Seyhan’da gerçekleşen turizm etkinlikleri, tarımsal üretimin desteklenmesi ve daha pek çok projemizle Seyhan’ı daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz.” diyen Hatipoğlu, Seyhan için heyecan verici bir dönemin başlayacağını

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir