26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Halk günleri sürüyor…

Halk günleri sürüyor…

CEYHAN BELEDİYESİ HALK GÜNÜ TOPLANTILARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, her Çarşamba günü düzenlenen ve geleneksel hale getirilen halk günü toplantılarında vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

‘Halk Günü’ toplantılarında amaçlarının vatandaşların istek ve temennilerini dinlemek; hukukun verdiği yetki çerçevesinde ve imkânlar dâhilinde çözüm bulmak olduğunu vurgulayan Belediye Başkan Alemdar Öztürk, halk günü toplantılarına ilgi göstererek manevi destek sağlayan Ceyhan halkına teşekkür etti.

Başkan Alemdar Öztürk, konuşmasına Malatya’da meydana gelen uçak kazasında şehit düşen pilotlarımıza Allah’tan rahmet dileyerek başladı.

Ceyhan’a hizmetin en iyisini sunmanın gayretinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Alemdar Öztürk,” sizlerin öneri ve taleplerine hukukun verdiği yetki çerçevesinde ve imkânlar dâhilinde en kısa sürede cevap vermek için tüm ekibimizle buradayız. Rabbül Âlemin, bizlere inanarak ve güvenerek gelip manevi güç verdiğiniz için hepinizden razı olsun.” Dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği halk günü toplantısında Başkan Alemdar Öztürk, tüm vatandaşların istek ve önerilerini tek tek dinledi.

Durumdan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’le yüz yüze konuşma imkânı sağlayan halk günü toplantılarının önemine değindi

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir