26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Halk günleri devam ediyor…

Halk günleri devam ediyor…

BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK: SİZLERİN HİZMETKÂRI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk her Çarşamba günü düzenlenen ve geleneksel hale getirilen halk günü toplantılarında vatandaşla buluşmaya devam ediyor.

Bu hafta düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ile birlikte Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Ulu ve yönetim kurulu üyeleri de katılarak vatandaşların istek ve temennilerini dinledi.

‘Halk Günü’ toplantılarında amaçlarının vatandaşların istek ve temennilerini dinlemek; çözüm bulmak olduğunu vurgulayan Belediye Başkan Alemdar Öztürk, halk günü toplantılarına ilgi göstererek manevi destek sağlayan Ceyhan halkına teşekkür etti.

DERTLERİNİZLE DERTLENMEYE SEVİNÇLERİNİZLE SEVİNMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Alemdar Öztürk, “sizlerin oylarıyla göreve geldiğimiz günden beri ilçe teşkilatımızla da birlikte var gücümüzle çalışarak hizmet üretmenin gayretinde olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bizler, sizlerden sizlerin içinden biriyiz. Sizlerin hizmetkârı olmaktan dolayı da gurur duyuyorum. Sizlerin dertleriyle dertlenmeye, sevinçleriyle sevinmeye devam edeceğiz. Gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği 19. halk günü toplantısına Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Ulu ve yönetim kurulu üyeleri ile birim müdürleri katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir