13 Mayıs 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Güzellik ve Estetik Fuarı açıldı…

Güzellik ve Estetik Fuarı açıldı…

Adana Uluslararası Fuar Merkezi’nde Güzellik ve Estetik Fuarı’nın açılışı yapıldı. Açılışa Adana Valisi Süleyman Elban, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışa katılan Vali Dr. Süleyman Elban burada bir konuşma yaptı. Adana’da üretilen her şeyin çok kaliteli olduğunu belirten Vali Elban: “Adana’da her şeyin güzeli, kalitesi üretilir. Çünkü Adana insana güzeldir, güzelden anlar, kalitelidir, kaliteden anlar ve bonkördür. Dolayısıyla biraz sonra fuarda da gezdiğimizde de göreceksiniz, bundan önceki üç fuarda da gördünüz Adana’da üretilen ürünlerin kalitesini. Bu alanda dünyada bu işi yıllardan beri yapan firmalardan hiç eşya olmadığını, hatta birçok ürününü onlardan çok daha kaliteli olduğunu göreceksiniz” dedi

Şehrin cazibesinin arttığını ifade eden Elban şunları dile getirdi: “Güzellik fuarımız da Adana’mıza gerçekten yakıştı. Tahmin ediyorum seneye biraz daha büyüyecek ve volüm 100’ün dışında da taşacak gibi geliyor. Diğer fuarlarla birlikte inşallah Adana’mız güzel fuarlarla, en başta da güzellik fuarı ile anıları diye düşünüyorum. Ben bu fuarın hem buraya katılan sektör temsilcilerine hem buradan yararlanmayı düşünen, buradan alışveriş yapmayı düşünen, ürün almayı düşünenlere hayırlı olmasını, bereketli olmasını diliyorum.”

Fuarın açılışında yer alan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Adana’nın giderek güzelleştiğini söyledi. Karalar burada yaptığı konuşmada: “Siz insanları güzel eleştiriyorsunuz ama herhalde son yıllarda bir şey dikkatinizi çekmiştir. Adana da giderek güzelleşiyor ve giderek eski hareketliliğine kavuşuyor ve Adana’nın önü gerçekten çok açık olmaya başladı. Bunu bir Adanalı olarak, bir Adana’nın belediye başkanı olarak hepimizi mutlu ettiği gibi en çok mutlu olan insanlardan biride benim. Çünkü Adana Türkiye’de sanayide üçüncü, ticarette çok önemli, ihracatta üçüncü, dördüncü bir kent iken onuncu sıraların gerilerde düştüğü o bizi üzüyordu. Ama giderek toparlanması, giderek sanayi ve ticarette, ihracatta bir atılım yapmış olması, yapıyor olması bizi gerçekten mutlu ediyor.” diye konuştu.

Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram ise konuşmasında: “Gönlümüz ister ki bu fuar hiç boş kalmaz. Gönlümüz ister ki ufaktan başlayıp tüm komitelerimiz burada fuar yapsın, çığ gibi büyüsün. Az önce arkadaşımız söyledi. Bu fuar başladığında neredeyse dörtte biri kadar bugün yaklaşmış sona doğru inşallah. Biz burada 43 bin metrekare kapalı fuar yaptık ve o dönemde de Start Fuarcılık çok kavgalar ettik. Ama sağ olsun biz en sonunda alnımızın akıyla çıktık. Sayın Valimizin önderliğinde az önce yönetim kurulu toplantımızda binayı büyütme kararı aldık. Yandaki binamız bir bu kadar. Daha 12 bin metrekare daha bina yapma kararı aldık. Sayın Valimizin önderliğinde kısa bir sürede o binayı da bitiririz. Çünkü fuar alanınız ne kadar büyük olursa katılımcımız o kadar çok olur. Fuar alanlarınız ne kadar bir büyük metraj olursa Adana için çok faydalıdır. Dışarıdan gelen ziyaretçiler daha farklı olur. Yurt içinde katılımcılarımız tüm bölgeyi kapsar ve civar illerdeki küçük yerlerde fuar yapan üyelerimiz de inşallah buraya katılım sağlamak için gayret gösterir.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri fuar alanını gezdi.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir