19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Güzel Havalar Parkları Doldurdu…

Güzel Havalar Parkları Doldurdu…

Güneşli havalar Adana’nın birçok bölgesinde bulunan parkların dolmasına neden oldu. Bu parklardan biri de güvercinleri ile ünlü olan Atatürk parkı idi. Çarşı merkezinde bulunması nedeni ile her gün yüzlerce insanın uğradığı park, güzel hava nedeni ile hem eğlenmek hem de güvercinleri beslemek onları sevmek isteyenleri de ağırladı. Çocukların güvercinlere olan ilgisi ve sevgisi de renkli anların oluşmasına neden oldu.

Güvercinleri doyuran, onları uçması ve yerlerde dolaşmasını büyük bir keyif ve hayret içerisinde izleyen çocuklar bir yandan güvercinleri yakamaya çalışırken bir yandan da sürü halinde bir anda uçmaya çalışan güvercinlerden korktular. Kış mevsimi öncesinde güzel havaların tadını çıkarmak isteyenlerin akın ettiği Atatürk parkı, eğlenceli ve böylesine güzel anların oluşmasına ev sahipliği yaptı.

Güvercinleri çocuklarının çok sevdiğini belirten anne babalar fırsat buldukça Atatürk parkına çocuklarını getirdiklerini belirterek sözlerine şöyle devam ettiler; “Atatürk parkı, yol üzerinde olması ve büyük olması nedeni ile Adanalıların severek geldikleri, rahat bir nefes aldıkları bir parktır. Bizler anne babalar olarak fırsatımız oldukça çocuklarımızı buraya getiriyoruz. Gönüllerince koşup eğleniyorlar. Ayrıca buradaki güvercinleri de çok seviyorlar. Burada her daim bulunan ve yem satan amcadan yem alarak çocuklarımızla birlikte güvercinleri besliyoruz. Güzel havaların tadı ancak böyle çıkıyor.” şeklinde konuştular.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir