26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Güreşçilerimize Başarılar…

Güreşçilerimize Başarılar…

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak 20-25-Mart tarihleri arasında Çorum’da yapılacak olan gençler serbest Şampiyonası’nda Milli takım seçmelerine katılacak olan Güreş takımı ile Güreş Takımı Sorumlusu Erdoğan Akkuş kabul ederek başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Boydak, Daha önce Türkiye şampiyonalarında çeşitli kategorilerde 8 madalya kazanarak Ceyhan’ın adını duyuran güreşçilerimizi kez daha kutluyorum. 20-25-Mart tarihleri arasında Çorum’da yapılacak olan gençler serbest şampiyonası ve Milli takım seçmelerine katılarak madalyalar kazanarak Ceyhan’a başarılı dönmelerini diliyorum. Ceyhan Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız. Başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Güreş Takımı Sorumlusu Erdoğan Akkuş ise gösterdiği ilgiden dolayı Başkan vekilimiz Ali Alper Boydak’a teşekkür ederek “ Başkanımızdan Allah razı olsun. Her zaman maddi ve manevi olarak yanımızda yer aldı. Bizler de belediyemizin ve ilçemizin adını duyurmak adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” Dedi Akkuş 20-25-Mart tarihleri arasında Çorum’da yapılacak olan gençler serbest Şampiyonası’nda Milli takım seçmelerine katılarak Gökhan Otamatik, Fatih Karataş, Sefer durak ve güreşçilerimizle hep birlikte yek vücut olarak seçmelerde inşallah dereceler alarak döneceğiz dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir