21 Mayıs 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / GÖKHAN ÜNEY’E MİLLİ GÖREV…

GÖKHAN ÜNEY’E MİLLİ GÖREV…

Adana Jimnastik İl Temsilcisi Gökhan Üney’i Milli görev…

Deprem bölgesinde yapılan ziyaretler sonrasında Adana’ya gelen Uluslararası Jimnastik Federasyonu (FIG) Başkanı Morinari Watanabe yetkililerle bir araya geldi. Watanabe, Türkiye Jimnastik Federasyonu  (TCF) Başkanı Suat Çelen ve Başkanvekili İsmail Göktekin ile bir araya gelen Adana Jimnastik İl Temsilcisi Gökhan Üney’e 7-12 Mart tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşecek olan Jimnastik Dünya Kupası Milli takım kafile başkanlığı görevini verdi.

Adana Jimnastik İl Temsilcisi Gökhan Üney, kendisine verilen milli takım kafile başkanlığı görevinden dolayı mutluluk duyduğunu Uluslararası Jimnastik Federasyonu Başkanı Morinari Watanabe, Türkiye Jimnastik Federasyon Başkanı Suat Çelen ile yönetim kuruluna teşekkür ederek, ” Dünya kupasında ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek başarılı sonuçlar ile döneceğimize yürekten inanıyorum. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz.” şeklinde ifade kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir