8 Mayıs 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / GÖÇMEN: PROJE ODAKLI BELEDİYE OLACAĞIZ…

GÖÇMEN: PROJE ODAKLI BELEDİYE OLACAĞIZ…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, projelerini açıkladı, verimli tarım arazilerini imara açmayacağını , ranta ve yolsuzluğa geçit vermeyeceğini söyledi .

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, projelerini açıkladı, verimli tarım arazilerini imara  açmayacağını , ranta ve yolsuzluğa geçit vermeyeceğini söyledi .

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerle bir araya geldi. Basın toplantısında CHP Sarıçam İlçe Başkanı Sercan Polat, Seçim koordinatörü Av. Remzi Ümit Atay, belediye meclis üyesi adayları ile ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve TGS Başkanı Salim Büyükkaya da katıldı.

Sarıçam İlçesi ile ilgili bilgiler veren CHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, adaylık sürecinde halkın büyük bir teveccühü ile karşılaştığını ifade etti ve şöyle konuştu:

“Sarıçam 2009 yılında Yüreğir’den ayrılarak yeni bir ilçe oldu.  İlçe sınırlarımıza Çukurova Üniversitesi ve Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi de yer alıyor. Adana Şehir Stadyumu da ilçemizde hizmete açıldı. Sarıçam’da hâlâ devam eden hızlı bir nüfus artış süreci ve dikey yapılaşma var. Bu kadar hızlı gelişen ve büyüyen ilçemiz maalesef kurulduğu günden bu yana “sosyal belediyecilik anlayışı” ile tanışamadı. Bizim adaylık sürecimizi başlatan da bu anlayış olmuştur”

Projelerini de anlatan CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, seçilmesi durumunda ilçede geçirmeyi planladığı projelerinden bazılarını şöyle sıraladı:

“Halk Market,  Aile Danışma ve Eğitim Merkezi, Çok Amaçlı Kapalı Semt Pazarı, Yöresel Ürünler Pazarı,  Veteriner Hizmetleri ve Ziraat Mühendisi Desteği, Engelsiz Yaşam Merkezi, Madde Bağımlılığı ve Mücadele Merkezi, Spor Kompleksi,  Aşevi,    Sarıçam Kariyer Merkezi, Modern Kreşler,  Modern Çocuk Parkları,  Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti,     Emekli Dinlenme Evi,  Çok Amaçlı Düğün Salonu, Can Dostlarımız İçin Pati Parkı, Sarıçam Motor Sporları Alanı, Sarıçam Akademi Merkezi,  Kız/Erkek Öğrenci Yurdu, Üniversite Öğrencilerine Burs,  Öğrenciler İçin Kütüphane, Akıllı Kent Sistemleri”

Sarıçam’da yaşadığını, Sarıçam ile iç içe olduğunu sorunlarını çözmek için aday olduğuna dikkat çeken Göçmen, Sarıçam’ yönetenler bir tane olsun kreş açmadığını, sadece Adana Büyükşehir Belediye tarafından hizmete sokulan kreş bulunduğunu belirtti. “Sarıçam kocaman bir köy. Biz seçildiğimizde Sarıçam Adana’nın en cazibe merkezi olacak ve Seyhan’dan sonra 2. Büyük ilçe konumuna gelecek. Sarıçam’da 2. Yüzyılın belediyeciliğini uygulayacağız. Sarıçam’da verimli tarım arazilerini imara açmayacağız,  ranta ve yolsuzluğa izin vermeyeceğiz.” Diye konuştu.

Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen daha sonra TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası ile Mimarlar Odası Adana Şubelerini ziyaret ederek başkan ve yöneticilerle görüştü. Göçmen, odalarla birlikte yeni projeler de üreterek hayata geçireceklerini söyledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir