19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Gençlerimizi uyuşturucuya yem etmeyeceğiz…

Gençlerimizi uyuşturucuya yem etmeyeceğiz…

“NE GEREKİYORSA ONU YAPACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım, “Yüreğir’li gençleri uyuşturucuya yem etmeyeceğiz. CHP olarak gençlerimizin ve ailelerimizin her zaman yanında olacağız. Gençlerimizin uyuşturucu illetinden uzak tutulması için ne gerekiyorsa onu yapacağız” dedi.  Yıldırım, göreve geldiği 3,5 yıl içinde Yüreğir’de gençlerin yanı sıra kanaat önderleri ile iletişim kurulduğunu ve nüfuzlu ailelerle görüşmeler yapıldığını ifade etti. Yıldırım, özellikle gençlerin sorunlarıyla ilgili gençlerle bire bir el ele verdiklerini CHP’yi daha iyi yerlere getirmek için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

“MESLEK SAHİBİ OLMALARI İÇİN YÖNLENDİRECEĞİZ”

Yıldırım, göreve geldiği 3.5 yıl içerisinde 42 gençlik projesi hazırladıklarını, sosyal farkındalık, toplumu bilinçlendirme ve parti içi eğitim ile yoğun bir tempo ile gençlerle birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediklerini belirtti. Yıldırım, meslek edindirme kursları için çalışmalar yapıldığını ve gençleri meslek sahibi yapmak için çaba sarf ettiklerini ifade etti.Cumhuriyet Halk Partisi olarak Yüreğir de işsiz genç kalmayana kadar çalışma yürüttüklerini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım, “ Türkiye’de işsizlik almış başını gitmiş. Bunun en bariz örneği de Adana ve Yüreğir’de görülüyor. Gençlerimiz iş bulmak için çabalıyor. Ama iş bulamıyor. Şu anda Yüreğir’de bulunan aileler arasında her ailede bir işsiz genç olduğu gerçeğiyle yüz yüzeyiz. Gençlerimizin iş bulma konusunda yaptıkları girişimler hep sonuçsuz kalıyor. CHP olarak bizler elimizden gelen çabayı göstererek, gençlerimizin iş bulma konusunda kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“GENÇLERİMİZİ KURTARMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Aslında Yüreğir’de gençlerin bu işsizlikle mücadele ederken, uyuşturucu illetiyle yüz yüze geldiklerini de vurgulayan Yıldırım, “Yüreğir uyuşturucu cenneti olmuş bir ilçemiz. Özellikle gençlerimiz bu illete alıştırılarak, gençlerin geleceği ile oynanıyor. Biz CHP gençlik Kolları olarak, gençlerimizin bu uyuşturucu illetinden uzat tutulması için gençlerimizle ve aileleriyle konuşuyor ve bu illetin ne kadar kötü bir hastalık olduğunu anlatıyoruz. Bu güne kadar birçok gencimizi bu illetten kurtardık. Ailelerimizin desteği ile uyuşturucu illetinden gençlerimizi kurtarmaya devam edeceğiz” dedi.

Yüreğir de bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin derdine derman olmak için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın olanaklar dahilin de ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olduğunun altını çizen Yıldırım, şöyle devam etti:

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar, Adana’da hiçbir ayrım yapmadan ihtiyaç sahibi ailelerimize sahip çıkmaya çalışıyor. Pandemi döneminde, deprem de Büyükşehir belediye başkanımızın yaptığı yardımlar halkımızın derdine derman oldu. Özellikle ihtiyaç sahibi ailelere yapılan yardımlar, ailelerimizin biraz olsun rahat nefes almasını sağladı. Başkanımız Karalar dayanışmanın en güzel örneğini sergiliyor ve sergilemeye de devam ediyor”

CHP Yüreğir İlçe Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Hürühan Erkek ile uyum içerisinde bir çalışma yaptıklarını ve her iki başkandan da gereken desteği aldığını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi  Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım, “ Biz ekip olarak hem ilçe başkanımız hem de kadın kolları başkanımız ile uyum içerisinde çalışmalar yapıyoruz. Yüreğir de CHP’nin daha iyi yerlere gelmesi için el ele verdik ve bunu da başaracağız”  dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir