27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / “Gel Öpeyim Başkanım”

“Gel Öpeyim Başkanım”

Adana Demirspor geçtiğimiz hafta Antalya deplasmanındaydı. Bu maçı attığı 3 golle kazanan ve 3 puanı cebine koyup Milli maç tatiline giren Adana Demirspor’da Başkan Murat Sancak’ta bu karşılaşmayı tribünden takip etti.  Antalya stadının dışında ilginç bir diyalog da yaşandı. Minik bir taraftarın Başkanı öpmesi alkış aldı.

Başkan Murat Sancak’a rakip takım taraftarları sevgi gösterilerinde bulunurlar. Antalya’da da böyle oldu. Taraftarların beraber fotoğraf çektirdiği Sancak,  onlara jest yaptı ve Adana Demirspor forması dağıttı. O sırada formayı alma şansını yakalayan minik taraftar Murat Sancak’a, “Gel öpeyim Başkanım” diye seslendi. İkilinin kucaklaşması ve birbirlerini öpmesi görülmeye değerdi.

Bu durum Murat Sancak’ın , “Adana Demirspor herkesin ikinci takımı olacak” açıklamasını hatırlattı. Takım hem başarılı, kulüp başarılı yönetiliyor ve Türk futboluna Adana Demirspor resmen damgasını vurdu. Bunun da baş mimarı Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak oldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir