26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI…

GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI…

BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK 10 OCAK ÇALIŞAN
GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, basın mensuplarının gününü kutladı.

Başkan Alemdar Öztürk, “Türk basını, tarihin her döneminde vatandaşın gözü, kulağı, sesi olmuş; kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunmuş, görevini ilkeli, tarafsız ve sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmiştir.” Dedi.

Basının; aydınlatıcı, iyi ve doğruyu gösterici, fikir, haberleşme özgürlüğü ve insan haklarının da savunucusu olduğunu ifade eden Başkan Alemdar Öztürk, mesajında şu düşüncelere yer verdi:
“Çağımızın en dinamik mesleklerinden olan gazetecilik mesleği, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu da içermektedir. Görevlerin yerine getirilmesinde gazetecilerin çalışma şartlarının ve olanaklarının iyileştirilmesi medyamıza daha da güç kazandıracaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde medyamızın tüm çalışanlarına en içten sevgi ve selamlarımı sunuyor, çalışmalarında başarıları diliyorum.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir