29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Fransız koşucu Claude Cazes Adana’da koşuyor…

Fransız koşucu Claude Cazes Adana’da koşuyor…

Fransız koşucu Claude Cazes, ekim ayında Perpignan’daki Türk Kültür Derneği önünden yola çıkarak, Türkiye’de 6 Şubat’ta meydana gelen ve 50 bini aşkın can kaybına neden olan depremlerin mağdurlarına destek olabilmek için 80 gün boyunca, günde 42 km koştu.

Türkiye’ye İtalya, Slovenya, Sırbıstan, Hırvatistan, Bulgaristan ve Yunanistan’ı geçerek ulaşan hayırsever sporcu, sosyal medyası aracılığıyla topladığı bağışları depremzedelere ulaştırıyor. Fransız koşucu, 29 Aralık’ta Adana’ya geldi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye giriş yaptığı tarih olan 11 Aralık 2023 Cuma’dan bu yana sporcunun ihtiyaçlarını karşıladı. 29 Aralık Cuma günü, 3600 km’lik uzun maratonun son parkuru son gün Çatalan Köprüsü’nden itibaren koşan gurupları, gönüllüler kendisine eşlik ederek yarışın sonlarına doğru Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da koşuya katıldı. Koşu Taşköprü’de saat 13’te başladı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir