29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Fransız Aktivist Claude Cazes Adana’da…

Fransız Aktivist Claude Cazes Adana’da…

 

Burada kısa bir konuşma yapan Claude Cazes, depremden çok etkilendiği için bunu yaptığını dile getirdi. Cazes, “Bu süreçte ailemi bir kenara bıraktım, hiç kolay olmadı. Ama koşmam gerektiğini ve neden koştuğumu biliyorlar. Bu konuşmamı görenlerden buna destek vermelerini istiyorum. Takipçi lazım, çünkü Instagram’daki takipçiler bana güç veriyor. Çünkü bu son projem değil. Bu süreç her gün depremden etkilenen ailelere destek verecek ve depremden etkilenen insanlara yardım etmeyen derneklere de güç verecek. Koşmamın başlangıcından beri aklımda başka bir projem daha var.” dedi.

 

Adana şehrinin kendine büyük bir destek vereceğini ve bunu bildiğini belirten Cazes, “Ve şubat ayı depremin ilk yılı olması vesilesiyle başka bir projem olacak. Dünyadaki tüm insanlar Türk olsunlar. Herkesin 1 Euro vermesi gerekiyor. Depremzedelerin tekrardan eskisi gibi olmasını istiyorum ve bunu umut ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da şunları söyledi:

“Yürekten kutluyorum. Depremden zarar görmüş insanlara yardım için 3600 km koşmayı göze alan sporcumuza teşekkür ederiz. Çok değerli ve çok önemli, çok kutsal ve duygusal bir davranış. Aynı zamanda bu koşuyu dünyanın en güzel şehri Adana’mızda sonlandırması bizim için çok anlamlı. Artık o da bir Adanalı.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir