18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Fırsatçılar satış ve kira fiyatlarını yükseltti…

Fırsatçılar satış ve kira fiyatlarını yükseltti…

‘’Asrın felaketi’’ olarak nitelendirilen ve 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, tüm Türkiye yardım için seferber olmuşken, yaşanan felaketi fırsata çevirmek isteyen fırsatçılar da depremzedeleri mağdur etmek için birbiriyle yarışıyor.

İddialara göre; fırsatçılar, Adana’da yaşayan ve deprem anında travmatik derecede korkan bazı apartman sakinlerinin müstakil evlere taşınmak istemesi üzerine müstakil evlerin satış ve kira fiyatlarını yükseltti. Yaşanan felaketi fırsata çevirmek isteyen bazı müstakil ev sahipleri, yıllık kira fiyatlarını yaklaşık 45 – 50 bin TL bandına çekti.

Konuyla ilgili Gazette’ye konuşan bir vatandaş, ‘’İnsanları anlamakta güçlük çekiyorum. Bizler o korku anını hep beraber yaşadık. Adana’da bazı binalar çöktü, bazı binalar büyük hasar gördü. Yüzlerce insan yıkılan bina enkazlarının altında kalarak can verdi. Korktuğumuzdan dolayı evlerimize giremiyoruz. Dolayısıyla artık müstakil evlere yerleşmek istiyoruz. Fakat bazı ev sahipleri krizi fırsata çevirerek, kira ve satış fiyatlarını yükseltiyor. Allah hepsini ıslah etsin’’ dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir