26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / FIRIN İŞÇİSİ KAYIP…

FIRIN İŞÇİSİ KAYIP…

Fırında 10 yıldan bu yana çalışan Berat Koldaş, geçen 13 Ocak’ta “Bir yere gidiyorum” derken ayrıldığı eve dönmedi. Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp dilekçesi veren annesi Zeynep Koldaş, oğlunun eve dönmesini istediğini belirterek, “Oğlum beni duyuyorsan evine dön. Ya da bir telefon aç ‘Ben hayattayım, çalışıyorum’ de, sesini duyayım. dedi.
Ağabey Eyüp Koldaş ise, kardeşinin çok uysal biri olduğunu söyledi. Yaptıkları araştırmada kardeşinin Gaziantep’e gittiğini tespit ettiklerinibelirten ağabey Koldaş, “Kardeşim en son Ceyhan Otogarı’na motosikletini kilitleyerek Gaziantep’e bilet almış orada ise otobüsten indiğini görüntülerle tespit ettik. Kime gitti, ne işi vardı bilmiyoruz. Hayatından endişe ediyoruz” dedi.
Berat Koldaş’ın diğer ağabeyi Sinan ise, annesinin kardeşinin kaybolmasına çok üzüldüğünü belirterek, şöyle konuştu:
“Her gün sinir krizi geçiren annemizi kaybetme korkusu içerisindeyiz. Kalp ve tansiyon hastası olan Annem ‘Berat gelmeden ilacımı içmem’ diyor. Berat bizi duyuyorsan en azından sesini duyur. Kimseden çekinme korkma, kimse sana zarar veremez. Neredeysen çık gel kardeşim.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir