3 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Final Eğitim Kurumları’ndan Öğretmenler Günü balosu…

Final Eğitim Kurumları’ndan Öğretmenler Günü balosu…

 Adana Final Eğitim Kurumları, Öğretmenler Günü’nü görkemli bir balo ile kutladı. Adana Final Eğitim Kurumları Kurucusu Şevket Ertem tarafından düzenlenen baloda; yöneticiler, öğretmenler ve personeller muhteşem bir gece geçirdi.

Adana HiltonSA Otel’de gerçekleşen Öğretmenler Günü balosuna Adana genelinde 12 kurumdan 450 kişi katılım sağladı. Eren Yalçın ve Orkestrası’nın sahne aldı gecenin açılış konuşmasını ise Adana Final Eğitim Kurumları Kurucusu Şevket Ertem gerçekleştirdi.

“Öğretmenlerimizin özlük hakları ile ilgili yeni yılda düzenleme yapacağız”

Sözlerine katılımcıları selamlayarak ve tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak başlayan Şevket Ertem, öğretmenlere şu sözleri ile müjde verdi: “Son birkaç yıldır, bütün topluluklar bir müjde bekliyor; yetkililer konuşmalarında acaba topluma, insanlara ya da çalışanlara yönelik bir müjde verecekler mi? Ben de öğretmenler kurulumuzdaki arkadaşlarıma yılbaşından itibaren özlük haklarıyla ilgili bir düzenleme yapma ihtimalim olduğunu söylemiştim. Onu kesin yapacağız, bunu bilin.”

“Öğretmen arkadaşlarımın kamuda görev yapan öğretmenlerden daha iyi duruma gelmesi için gayret göstereceğim”

Son birkaç yıldır özellikle kamuda görev yapan öğretmenlerle özel sektörde çalışan öğretmenlerin arasında, özel sektörde görev alanların aleyhine gelişen bir durum olduğunu belirten Şevket Ertem, “İnşallah olağanüstü bir durum olmazsa bu haziran ayından itibaren bütün arkadaşlarımın kamuda görev yapan öğretmenlerden daha iyi duruma gelmesi için gayret göstereceğim. 43 yıldır ne söz verdiysem ‘ama’sız ‘lakin’siz o sözümü tuttum. İnşallah bundan sonra da tutacağım” dedi.

Ardından, Final Eğitim Kurumlarının müdürlerini sahneye davet eden Ertem, bir kez daha tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, katılımcılara iyi eğlenceler diledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir