9 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / FİDAN DAĞITIMINA İLGİ…

FİDAN DAĞITIMINA İLGİ…

FİDAN DAĞITIMINA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

Ceyhan Belediyesi tarafından başlatılan ‘160 bin hemşehrimize 160 bin fidan’ kampanyası çerçevesinde belde iken yeni büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşen Sarımazı, Hamdilli ve Büyükmangıt mahallelerinde de devam edildi.

Sarımazı, Hamdilli Büyükmangıt mahallelerinde farklı noktalara kurulan stantlarda vatandaşlara fidan dağıtan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Peygamber Efendimizin ‘Kıyamet kopmaya yakınken elinizde bir ağaç fidanı varsa ve onu dikmeye vakit bulabilirseniz onu dikin’ hadisine istinaden merkez mahallelerin ardından merkeze bağlanan mahallelerde de fidan dağıtımını sürdürdüklerini ifade ederek “Allah’ın izniyle hemşehrilerimizle beraber 160 bin fidanı toprakla buluşturana kadar kampanyamız devam edecektir.” dedi.

Stantlarda vatandaşa fidan dağıtan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk:
“ilçemizde yaşayan her bir vatandaşımıza bir fidan dağıtarak 160 bin hedef sayımıza ulaşmayı planlıyoruz. Ücretsiz olarak dağıttığımız fıstık çamı, harnup, defne, mazı ve yasemen türlerindeki fidanları hemşehrilerimizle beraber toprakla buluşturup daha temiz bir çevre ve daha temiz bir gelecek bırakacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile Sarımazılı, Hamdillili ve Büyükmangıtlı hemşehrilerime gösterdikleri ilgi ve teveccühten dolayı çok teşekkür ediyorum. Fidanlarımızı toprakla buluşturduktan sonra onların bakımını yapmak ve korumak da bizlerin görevidir.” Diye konuştu

Uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’e bu anlamlı kampanyadan dolayı teşekkürlerini iletti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir