18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / ‘Festivali akıl eden herkesin aklına, eline, emeğine sağlık’

‘Festivali akıl eden herkesin aklına, eline, emeğine sağlık’

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Uluslararası Adana Lezzet Festivali ile ilgili  önemli açıklamalarda bulundu. Lezzet Festivali’nin Adana ve gastronomi açısından çok özel bir festival olduğunu belirten Başkan Çay, ‘’Bu festivali akıl eden herkesin aklına, eline, emeğine sağlık’’ dedi.

Başkan Çay, ‘’Biz, Pozantı Belediyesi olarak lezzetlerimizle bu serüvenin içinde yer almaktan onur duyuyoruz. Adana hakikaten mutfağıyla çok zenginlik içeren bir bölge ve bu zenginliğini bugün artık Türkiye uluslararası ambiyans içinde paylaşıyor olması da bir değer olarak ortaya çıkıyor. Biz de Pozantı Belediye Başkanlığı olarak Belemedik’te doğanın içerisinde, kendi işletmemiz olan Belemedik Restoranımızla dört dönemdir festivalde özel trenle valiliğin düzenlemiş olduğu ve dışarıdan gelen misafirleri ağırladığımız bir kahvaltıyla yer alıyoruz’’ diye konuştu.

Satış stantları kurduklarını da dile getiren Çay, ‘’Bölgemizin organik ürünlerini lezzet festivali alanında sergiliyoruz ve satışını yapıyoruz. Böylesi güzellikleri ile Belemedik; sonbaharıyla bu ambiyansın içinde yer almasıyla ve doğal ürünlerimiz, aromalı lezzetli meyvelerimiz ve hanımefendilerin alın teriyle yaptıkları ateşin üzerindeki sıkmalarımızla fark yarattığımızı düşünüyoruz. Lezzet festivalinin huzurlu, güzel ve lezzetli bir bayram havasında geçmesini temenni ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir