17 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Evinde yenilmeyen tek takım…

Evinde yenilmeyen tek takım…

Adana Demirspor bu sezon Başkan Murat Sancak’ın da dediği gibi Adana dışında futbolseverlerin ikinci takımı oldu. Bütçesiyle, kulübün doğru yönetilmesiyle, takımın doğru yönetilmesiyle, futbolcu kadrosuyla, taraftarıyla parmakla gösterilen Mavi-Lacivertliler özellikle de iç sahada başarıdan başarıya koşuyor.

İç sahada 16 maça çıkan Adana Demirspor, 12 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Hiç yenilmeyen Şimşek,  46  gol atarken kalesinde ise sadece 10 gol gördü. Bu istatistikle büyük bütçeli kulüpleri de geride bıraktılar. 37 Puan toplayan Adana Demirspor, 29 averajla da zirve  yaptı. Bu durumdan hiç kuşku yok ki en çok sevinen Montella oldu.

Teknik Direktör Montella kendisine ait sosyal medya adresinden yaptığı açıklamada, “Stadyumumuzda hala harika performans. Bu kulübün tarihinde küçük bir parça yazmaya katkıda bulunduğum için çok mutluyum ve fantastik adamlarımla gurur duyuyorum. Hedefimiz için mücadeleye devam. “ dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir