26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Eşiyle tartışan 5 çocuk annesi intihar etti…

Eşiyle tartışan 5 çocuk annesi intihar etti…

Bu sabah eşi ile tartıştıktan sonra intihar girişiminde bulunan 43 yaşındaki Binnaz Kahraman, yakınları tarafından ikna edilirken, gelen polise de şikayetçi olmadığını söyledi. Binnaz Kahraman, eşiyle 2 saat sonra tekrar tartışınca, oturduğu 11 katlı binanın üstünden atlayarak yaşamına son verdi. Kahraman’ın eşi Arslan Kahraman gözaltına alındı.

Merkez Seyhan İlçesi’nin Barış Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarında oturan Binnaz Kahraman, belirlenemeyen bir nedenle eşi Arslan Kahraman ile tartışma yaşadı. Tartışma sonrasında bugün saat 09.00’da evini terk eden 5 çocuk annesi Binnaz Kahraman, en üst katında oturduğu 11 katlı binanın üstünden atlamak isterken fark edildi. Kızları ve komşularının ikna ettiği kadın, evine döndü. Bu sırada yapılan ihbar nedeniyle eve polis geldi. Ancak kadın şikayetçi olmayınca polis evden ayrıldı.

Binnaz Kahraman ile eşi Arslan Kahraman arasında yaklaşık 2 saat sonra yeniden tartışma çıktı. Sesleri duyan apartman sakinleri tekrar polise haber verdi. Kavga ihbarı üzerine polis ekipleri, olayın meydana geldiği TOKİ konutlarına doğru yola çıkarken, apartmanın yeniden çatısına çıkan Binnaz Kahraman 11’inci kattan boşluğa atladı. Kahraman binanın zeminindeki işyerinin damına düşüp öldü.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Binnaz Kahraman’ın cesedini buldu. Eşi ile tartışıp, ölümüne neden olduğu iddiasıyla Arslan Kahraman polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Genç kadının öldüğünü haber alıp olay yerine gelen yakınları, gözyaşlarına boğuldu.Yakınları, Binnaz Kahraman’ın ölümünden eşi Arslan’ın sorumlu olduğunu belirttiler. Binnaz Kahraman’ın cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, çok yönlü olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir