9 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / En uygun fiyatlı sanayi tekerleği

En uygun fiyatlı sanayi tekerleği

En uygun fiyatlı sanayi tekerleği

Sanayi alanında kullanılacak tekerleklerde özel kriterler gözetilerek üretimler bu yönde şekillendirmektedir. Ağır yüklerin taşınması, ıslak zeminlerde çalış tekerleklerde sıvı temasının ön planda tutulması gibi pek çok farklı etken, tekerleklerin üretim sürecinde de hassas davranılmasını gerektirmektedir.

Uygun fiyatlı sanayi tekerleği satın almak istediğinizde beklentileri karşılayan tekerlekler arasından seçim yapılması gerektiği unutulmamalıdır. Aksi halde zorlu şartların hakim olduğu sanayi alanlarında tekerleklerin ömrü çok kısa olacağı gibi ek maliyetlerin ortaya çıkmasına da neden olabilmektedir. Sanayi alanında değerli ürünlerin ve eşyaların taşınabileceği bu tekerlekli sistemlerde olası bir hata, yüksek zararların ortaya çıkmasına sebebiyet verebilir. Bu nedenle sanayi tekerleği satın alırken en uygun fiyatlı olmasına dikkat edileceği kadar gereksinimlerin karşıladığından da emin olunmalıdır.

En uygun fiyatlı sanayi tekerleği modeli

En uygun fiyatlı sanayi tekerleği modelleri arasında 30 kilogram taşıma kapasitesine sahip 50 milimetrelik çapı bulunan termo plastik sabit tekerlek gelmektedir. Sabit olarak kullanılabilecek olan bu tekerlekte herhangi bir dönüş manevrası ya da frenleme sistemi bulunmamaktadır. 71 milimetrelik yerden yüksekliğine ve 2 bağlantı noktasına sahip olan bu tekerlek kapasitesi dahilindeki TÜM eşyaların sorunsuz bir şekilde taşınmasını sağlayabilmektedir.

Dönerli sistem istendiğinde ise en uygun fiyatlı sanayi tekerleği modeli delikli termoplastik döner tekerlektir. Üst deliği ile kolay bir şekilde monte edilebilen bu tekerleklerde, döner sistem sayesinde küçük alanlarda manevralar yapılarak eşyalar kolay bir şekilde taşınabilmektedir.

Tekerleklerde yüksek kalite, uygun fiyatlar sizi bekliyor

Yeni bir sanayi tekerleği alacağınız zamanlarda Türkiye’de bu alanın öncüsü olan tekerteker.com’u tercih ederek en uygun fiyatlar ile en kaliteli ürünlere sahip olabilirsiniz. Yüksek kalitedeki ürünleri ile sorunsuz bir kullanım imkanı sağlayacak olan web sayfasında üstelik zengin seçenekler sizleri bekliyor.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir