29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / En anlamlı iftar…

En anlamlı iftar…

 AKAMDER ile devam eden bu yıl DAİMFED organizesinde 15’incisi yapılan Geleneksel İftar Yemeğinde Bürokrasiden, Siyaset Dünyasından, STK temsilcileri ve İş Dünyasından misafirlerin ilgi gösterdiği yoğun bir katılımla gerçekleşti.

DAİMFED, STK’dan ÖTE ÖNEMLİ BİR YARDIMSEVER KURUMU

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu “DAİMFED olarak 15. İftar buluşmamızda katılımları ile bizleri onurlandıran Hazirun ve Misafirlere teşekkür ediyorum. Bu tür sosyal ve manevi etkinliklerimizi artarak devam ettirmeyi amaçlıyoruz. Özellikle bu akşamki Çocuk konuklarımıza her zaman maddi ve manevi desteklerinin sürdüreceğiz. Temel ilke edindiğimiz sektörümüzün konuları dışında kalan kültürel sosyal projelere de katkı koymayı hedef koyduk. DAİMFED olarak kentimize Ülkemize hizmeti şiar edinmeye çalışıyoruz. DAİMFED olarak sadece bir STK değil hayırsever, yardımsever bir kurumuz. DAİMFED Başkan Vekili ve Bozkurtlar İnşaat Grup Başkanı Faruk Bozkurt a iftara desteği için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer, böylesine anlamlı ve manidar bir organize için DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve Faruk Bozkurt a teşekkür etti. Kurum olarak da Adana da önemli işlere adım attıklarını anlatan Nevzat Özer kimsesizlere kimse olmaya çalıştıklarını ifade etti.

İftar Duası ve Kuran hilafeti ile Manevi coşku katan Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı böylesine bir organizasyon kelimenin tam anlamıyla Ramazan ayının en anlamlı iftarı olduğunun altını çizdi.

MANEVİ ŞÖLENE DÖNÜŞEN İFTARDA ÇOCUKLARIN SEVİNCİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

İftar yemeğinin devamında Palyaçoların gösterileri, Pamuk Şeker İkramı, Masal Kahramanları eşliğinde oyunlar kimsesiz çocukların sevinci görülmeye değerdi. Küçük kardeşlerimizin yaşamlarında çok anlamlı bir katan gece geç saatlere kadar devam etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir