3 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Eğitim ve İş Dünyası Ticaret Odası’nda Buluştu…

Eğitim ve İş Dünyası Ticaret Odası’nda Buluştu…

ATO ev sahipliğinde gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram gerçekleştirdi. Bayram, “Türkiye’nin öncelikli meselelerinden biri olan mesleki eğitimin iki önemli tarafı olan eğitim ve iş dünyasının tek bir masa etrafında bir araya gelmesinin önemli bir konudur. Mesleki eğitimin öneminin her geçen gün arttığını ifade etmek isterim. Yetişmiş ve kalifiye insan gücünün günümüzde en temel ihtiyaç olduğunu bir gerçektir. Adana Ticaret Odası olarak, eğitim camiası ile iş birliği içerisinde ilimizde gerçekleştirmeyi arzu ettiğimiz mesleki eğitim faaliyetlerini, kurumlarımızın ihtiyaçlar doğrultusunda iş dünyasının taleplerini dikkate alarak yeniden şekillendirmeliyiz” şeklinde konuştu.

“LİSELERİMİZİN DAHA VERİMLİ HALE GELMESİ ADINA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”

Toplantıda Adana Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke’de yer aldı. Yücel Bayram’ın ardından konuşmasını gerçekleştirmek üzere kürsüye gelen Müdür Hasan Tevke, sektör temsilcilerinin taleplerini aktardı. Tevke yaptığı konuşmada, “İş dünyasının taleplerini haklı buluyoruz ve sesine kulak veriyoruz. Meslek Liselerimizin daha verimli hale gelmesi ve kalifiye eleman yetiştirmesi için eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Yıllardır kanayan bir yara olan ara eleman açığının çok daha önem arz ettiği günümüzde bu açığın kapatılması için müfredat hazırlıklarımız bulunmaktadır’’ diye konuştu.

Toplantıda sektör temsilcileri ve eğitim camiası fikir alışverişi yaparak, atılacak adımları konuştu. Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram ve Adana Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke’nin yanı sıra toplantıda İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcileri, Meslek Lisesi Müdürleri, Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Acı, Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Bayram ve Meslek Komitesi Üyeleri hazır bulunan isimler arasındaydı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir