29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Eğitim Çalışanlarının Gündemi Masada…

Eğitim Çalışanlarının Gündemi Masada…

Başkan Sezer, toplantıda gerçekleştirilen görüşmeler ve alınan kararların eğitim çalışanlarına ve sektöre katkı sağlaması yönünde umutlu olduklarını belirtti. Sendikanın, eğitim dünyasının mevcut sorunlarına çözüm bulmak ve çalışanların haklarını korumak adına önemli adımlar attığı vurgulandı.

Eğitim Bir-Sen’in bu toplantısı, eğitim alanında yaşanan gelişmeleri yakından takip eden ve eğitim çalışanlarının sorunlarına duyarlı bir yaklaşım sergilediğini gösteriyor. Alınan kararların, eğitim sektöründe olumlu değişimlere yol açması ve eğitim çalışanlarının çalışma koşullarını iyileştirmesi bekleniyor.

Başkan Sezer’in ifadeleri, sendikanın eğitim sektöründeki gelişmeleri sadece izlemekle kalmayıp, aynı zamanda aktif bir rol alarak eğitim çalışanlarının sesi olma çabasında olduğunu gösteriyor. Eğitim Bir-Sen Adana Şubesi’nin bu toplantıda aldığı kararların, eğitim çalışanlarının haklarını koruma ve eğitim kalitesini artırma yönünde önemli adımlar olacağına inanılıyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir