26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Sağlık / ECZACILAR VALİDEN YARDIM İSTEDİ…

ECZACILAR VALİDEN YARDIM İSTEDİ…

Son günlerde giderek artan nöbetçi eczane soygunlarından bıkan Adana Eczacı Odası Yönetimi, Vali Mustafa Büyük’ten yardım istedi.

Adana Eczacı Odası (ADEO) Başkanı Ersun Özkan ve yönetim kurulu üyeleri Vali Mustafa Büyük’ü ziyaret ederek, nöbetçi eczanelerin yaşadığı sorunlara çözüm istedi. ADEO Başkanı Ersun Özkan, eczacıların şehrin her köşesine eczane açarak halkın ilaca ulaşımını sağladığını belirtti. Nöbetlerinde eczacıların halkın sağlık ihtiyaçlarını karşılarken can ve mal güvenliği konusunda huzur içinde görevlerini yerine getirmediğini ifade eden Özkan, son 2-3 ay içerisinde 6 eczanenin nöbet sırasında gece silahlı kişiler tarafından soyulduğunu aktardı. Eczacıların gece nöbetleri sırasında ciddi sıkıntılar yaşadığına dikkat çeken Ersun Özkan, “Gece nöbet tutan eczacı ve çalışanlarının can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbir alınmasını istiyoruz. Bu anlamda konu ile ilgili olarak gerekli tedbirlerin alınmasının sağlık hizmetlerinin aksamaması adına da önemli buluyoruz. Bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz.”

Eczacıların sorunlarını dinleyen Vali Büyük, nöbetçi eczanelerin soyulmasının önlenebilmesi adına çalışma başlatarak, tehlikeli atık sınıfına giren evsel ilaç atık konusunda eczacılara yardımcı olacağını söyledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir