26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Dünya Offshore Şampiyonası, Adana’da başlıyor…

Dünya Offshore Şampiyonası, Adana’da başlıyor…

Dünya Offshore Şampiyonası Adana Grand Prix Yarışı, 5-6 Mayıs 2018 tarihlerinde Seyhan Baraj Gölü’nde yapılacak.
İspanya, Portekiz, İtalya, Fransa, ABD ve Türkiye’den pilotların 225 beygir gücündeki teknelerle 150 kilometre hızın üzerine çıkacağı mücadele, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde pek çok noktadan rahatlıkla, halka açık olarak izlenebilecek.
Dünya Offshore Şampiyonası Adana Grand Prix’in tanıtım toplantısı Adana Yelken Külübü’nde yapıldı. Toplantıda konuşan Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yarışları daha fazla insanın izlemesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek, “Adana’nın tarihi ve doğal güzellikleri ile kültürünü Türkiye ve dünyayla paylaşmayı düşünüyoruz. Adana’daki ve çevre illerdeki tüm vatandaşları, yarışları izlemek üzere Yelken Kulübü’ne bekliyoruz. Gelemeyenler ise televizyondan canlı yayınlanacak yarışları ekranları başından izleyebilir” dedi.
ADANA’YA DEĞER KATACAK
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek ise Seyhan Baraj Gölü’nün Adana’ya değer katan doğal güzelliğiyle bir hazine olduğuna vurgu yaparak, “Offshore yarışmasının burada düzenlenmesi de bu göle ve Adana coğrafyasına değer katacak bir organizasyondur. Bu organizasyonla beraber su sporlarında mazisini arayan Adana’da önemli bir tekamül gerçekleşmiş olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak biz de Seyhan Baraj Gölü’nün etrafını günü birlik yaşanmaya hazır hale getirme konusunda önemli mesafe sarf ettik. Bu gölün tüm çevresini Adanalı turistlere ve yabancı turistlere gezilebilir, görülebilir, dinlenebilir hale getirmeye çalışıyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir