4 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Dul Ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Bakır, Vali Elban’ı Ziyaret Etti…

Dul Ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Bakır, Vali Elban’ı Ziyaret Etti…

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Mehmet Ali Bakır ve beraberindeki heyet, Vali Dr. Süleyman Elban’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Elban, şehit aileleri ve gazilere yönelik gerçekleştirilen her faaliyetin önemli olduğuna değinerek Dernek Başkanı Bakır’a çalışmalarında başarılar diledi.

Devletimizin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman şehit ailelerimizin yakınları ve kahraman gazilerimizin maddi manevi yanında olacağını söyleyen Vali Elban, “Bizler de devletimizden aldığımız güçle gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın derdine derman olmaya, sıkıntılarına çözüm üretmeye, hüzün ve sevinçlerini paylaşmaya devam edeceğiz.” dedi.

Türk milletinin, şehitlerimizin aziz hatıralarını daima yaşatacağını ve gazilerimizi her zaman baş tacı edeceğini dile getiren Vali Elban, bu vatan uğruna canını vermiş aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle yad ettiklerini dile getirdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Mehmet Ali Bakır ise kabulünden dolayı Vali Elban’a teşekkür etti.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir