27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / DÖNERCİDE YANGIN…

DÖNERCİDE YANGIN…

Ceyhan’da bir iş yerinde çıkan yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ekiplerinin aracı arızalanınca vatandaş kendi imkanları ile söndürdü.

Çarşı merkezi Kızılay Caddesi’nde Mehmet Yıldırım’a ait döner salonun çatı kısmında başlayan yangın daha sonra mutfağa sıçrayarak büyüdü. İşyerindeki çalışanlar ve esnafların durumu fark etmesi üzerine olay yetkililere bildirildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri her hangi bir patlamaya karşı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırırken, Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ise yangına müdahale etmek istedi. Ancak yangın hortumları ve motorunun çalışmaması ekipleri çaresiz bırakırken, vatandaşlarda tepki gösterdi.

Vatandaşların çeşme suyu ve hortumlarla güçlükle söndürmeye çalıştığı yangın yaklaşık yarım saat içerisinde kontrol altına alınırken, yeni tadilattan geçtiği ve içerisinde yaklaşık 10 bin liralık mutfak eşyaları olduğu iddia edilen Döner salonu kullanılmaz hale geldi.

İşyeri sahibi Yıldırım, döner salonu çalışanları ve çevredeki esnafların tepkisi üzerine Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye birimi personeli zarar tutanağı tutarak içeride yanan eşyaları not aldı.

Yangın maddi hasara neden olurken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir