7 Mayıs 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / V. Uluslararası ‘Adana Rhapsody’ Piyano Festivali ve Yarışmasının Başvuruları Devam Ediyor…

V. Uluslararası ‘Adana Rhapsody’ Piyano Festivali ve Yarışmasının Başvuruları Devam Ediyor…

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından bu yıl 5. kez düzenlenecek Uluslararası “Adana Rhapsody” Piyano Festivali ve Yarışması 30 Ocak- 4 Şubat arasında gerçekleştirilecek

YARIŞMA DA HER KATEGORİDE ÖDÜL KAZANMA İMKÂNI

  1. Uluslararası “Adana Rhapsody” Piyano Yarışması’na, 6-26 yaş arası konservatuvarlar, güzel sanatlar liseleri, müzik fakültelerinde öğrenim gören veya mezun olan piyanistler ile uluslararası piyano yarışmalarında derece alan tüm öğrenciler başvuru yapılabilecek. Beş kategoriden oluşan yarışmada tüm kategorilerde ödüller verilecek.

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR SÜRECEK

Bu yıl 30 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışmanın başvurusu 1 Kasım tarihinde açılmıştı. Yarışmaya birçok kategoriden katılacak olan kişiler için son başvuru tarihi 10 Aralık olarak belirlendi.

MASTERCLASS VERİLECEK

Bu yıl beşincisi düzenlenen “Adana Rhapsody” Piyano Festivali’nde. ” Prof. Dr. Gülnara Aziz, Prof. Dr. Gökhan Aybulus, Doç. Dr. Jerfi Aji, Dr. Öğr. Üyesi Başar Can Kıvrak, Dr. Öğr. Üyesi Cem Babacan” Masterclass verecek.

FESTİVALDE JÜRİ ÜYELİĞİ YAPACAK KİŞİLER BELLİ OLDU

30 Ocak – 4 Şubat arasında gerçekleşecek festivalde ” T.C. Devlet Sanatçısı Gülsin Onay , K.K.T.C. Devlet Sanatçısı Rüya Taner, Prof.Dr. Eser Bilgeman, Prof. Dr. Gökhan Aybulus, Dr. Öğr. Üyesi Cem Babacan, Maria Meerovitch, Emre Şen” jüri üyeliği yapacak kişiler oldu.

GENÇ VE YETENEKLİ BÜTÜN ARKADAŞLARI FESTİVAL VE YARIŞMAMIZA BEKLİYORUZ

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü ve Uluslararası “Adana Rhapsody ” Piyano Festivali ve Yarışması Yürütme Kurulu Başkanı Prof.Ülviyye Aslanova“ Festivalimize başvurular devam ediyor, festivale ve yarışmaya katılmak isteyen tüm yetenekli genç piyanistleri davet ediyoruz” dedi.

FESTİVALE KATILIM ÜCRETSİZ

ÇÜ’nün 30 Ocak – 4 Şubat arasında düzenleyeceği festival ve yarışmasına izleyici olarak katılım ücretsizdir, festivale katılmak isteyen yarışmacılar başvurularını yapmak için https://rhapsody.cu.edu.tr/ sayfasını ziyaret edebilirler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir