16 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Devrilen direğe vatandaştan ilginç çözüm…

Devrilen direğe vatandaştan ilginç çözüm…

Adana’nın Yüreğir ilçesinde mahalle sakinleri devrilmekte olan direğe iple düğüm attı.

Olay Yüreğir ilçesi Akdeniz Mahallesi’nde meydana geldi. Mahallenin 403 no’lu sokağında telefon hattını taşıyan direk eğilmeye başladı.

Kaldırım payının olmadığı sokakta evle bitişik vaziyette bulunan ağaç direk eğilmesiyle mahalle sakinlerine korku yaşattı.

Direğin devrilmesinden endişelenen mahalle sakinleri çözümü direği tel ile duvara düğüm atarak buldu. Vatandaşlar direği bitişiğindeki evin avlu duvarına demir çakarak bağladı.

Mahalle sakinleri geçici olarak buldukları çözümün kalıcı hale gelmesini istedi. Çözümün yeterli olmadığının kendilerinin de farkında olduklarını belirten bir vatandaş “En kısa sürede çözüme kavuşturulması gerekiyor. Burada çocuklarımız gündüzleri oyun oynuyor. Sokakta evi bulunan komşularımızın da can güvenliğini tehdit ediyor. Biz şimdilik elimizdeki imkanlarla bunu yapabildik. Yetkililerimizin acil müdahale etmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Eğik vaziyette bulunan ağaç direk tehlike saçmaya devam ediyor. Aynı mahallede elektrik direklerinin bulunduğu ve evlere çok yakın mesafeden geçtiği de gözlemlendi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir