19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Destek Gören Kadınlar Geziye Götürüldü…

Destek Gören Kadınlar Geziye Götürüldü…

Cinsiyet Temelli Şiddete Karşı 16 Günlük Aktivizim’ kapsamında; Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Göç ve Göçmen Şube Müdürlüğü ile IOM (Uluslararası Göç Örgütü) organizasyonuyla, kadınlara belemedik gezisi düzenledi.

GÖÇMENLER DE DAHİL EDİLDİ

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Göç ve Göçmen İşleri Şube Müdürlüğü ile IOM(Uluslararası Göç Örgütü) Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından psikososyal destek verilen, göçmen kadınların da dâhil edildi. Sosyal uyum ve karşılıklı iletişim boyutu desteklenen vatandaşlar ve göçmen topluluklardan oluşan 60 kadın, Adana’nın Pozantı ilçesine bağlı Belemedik Vadisi’ne götürüldü.

“ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜ SUÇTUR VE İNSAN HAKLARI İHLALİDİR”

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını ve Daire Başkanlığı’nın farkındalık için sunduğu hizmetleri anlatarak, şiddetin her türlüsünün suç olduğunu ve insan hakkı ihlali olduğu vurgusu yapıldı ve kadınlara her konuda destek olmaya devam edecekleri belirtildi.

Kadınların kaynaşmasına olanak sağlayan gezide, Belemedik’in tarihi anlatıldı ve doğa gezintisi yapıldı. Etkinliğe katılan kadınlara kadına yönelik şiddetle mücadele bilgilendirme ve kadın sağlığı broşürleri dağıtıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir