19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Dernekler dayanışması…

Dernekler dayanışması…

Adana’da faaliyet gösteren ve arkalarında belirli bir üye sayısına sahip olan sosyal yardımlaşma ve dayanışma dernekleri bir araya gelerek birlikte hareket etme konusunda görüş alış verişinde bulundu.

Tüm Emekli Sivil ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Handan Saydam’ın girişimleri sonucu bir araya gelen dernek başkanları, ortak hareket etmek ve üyelerini ve toplumu bilgilendirme görevini üstlenmek için karar aldı.

Derneklerin örgütlenmesi konusunda girişimde bulunan Handan Saydam, “ Bizler değişik kesimleri temsil eden dernek başkanlarıyız. Birlikte hareket ederek, gelişen olaylar konusunda toplumu bilgilendirmek bizlerin görevidir. Bu çağrıma destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ederim” dedi.

Ziraat Mühendisleri Odası lokalinde yapılan toplantıya, TÜED Seyhan, Çukurova ve Sarıçam Şube Başkanları Yaşar Tekin, Mustafa Tümer, Beytullah Sorgur, Hacı Bektaş Kültür Derneği Başkanı Kemal Çelik, Adana Pir Sultan Derneği Başkanı Mürşit Pur, EYT Derneği Başkanı Uğur Altuntaş, EDS’yi Temsilen Zeki Sekin, OMERYAN Derneği Başkanı Türkan Bakır, ÇUSS Derneği Başkanı Figen Başboğa, DİSK Emekli Sen Seyhan Şube Başkanı Sevinç Hakverdi, Göçmen Der Dernek Başkanı Mehmet Aras ve ULUMED Adana Şube Başkanı Kadir Tay katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir