19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Depremin yaraları sarılıyor…

Depremin yaraları sarılıyor…

Çok sayıda personelini bölgeye gönderen MET-GÜN Enerji, AFAD ile beraber çalışmalarına devam ediyor

On binlerce insanın hayatını kaybettiği deprem sonrası enkazda hayat kurtarma çalışmaları ve yaraları sarma çalışmaları sürüyor. Çalışmalara yerinde destek vermek amacıyla bölgeye personelini gönderen MET-GÜN Enerji de AFAD ile koordineli olarak çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye’yi büyük yıkıma uğratan depremlerin ardından seferberlik başlatıldı. Dünyanın ve Türkiye’nin birçok noktasından şirketler sahaya koştu. O şirketlerden birisi de MET-GÜN Enerji oldu. MET-GÜN Enerji’nin yanında özellikle İspanyollar, Türkiye’ye yardıma koşan ilk ülkelerden biri oldu.

1200 personel sahada

Türkiye, depremin yaşandığı ilk yandan bu yana seferber oldu. Özel şirketler, var gücüyle saha koştu. Onlardan birisi de MET-GÜN Enerji Şirketi… MET-GÜN Enerji, tam bin 200 personel ve 200 iş makinesiyle bölgede bir fiil görev alıyor.

Bütün deprem bölgesinde koordineli olarak bulunan MET-GÜN Enerji, arama-kurtarma çalışmalarında da görev alıyor. MET-GÜN çabalarıyla, 18 yaşındaki bir genç ise göçük altından sağ olarak çıkartıldı. MET-GÜN çalışmaların her ayağında da desteğini sürdürüyor. Şirket, yaptığı yardım çağrılarıyla tüm İspanya’yı harekete geçirmiş; MET-GÜN Enerji’nin ortağı Mehmet Çelebi’nin katkılarıyla toplanan yardımlar, Türkiye’ye ulaşmıştı.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir