ALLAH BİR DAHA GÖSTERMESİN

Düzenlenen mevlit programında konuşan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, o günlerin bir daha yaşanmamasını temenni ettiğini ifade ederek, “O geceyi hiç unutmuyorum fırtına ve yağmur vardı. Ne yapabiliriz diye düşünürken bu fikir aklımıza geldi. Herkes can güvenliğini tehlikeye atarak çalıştı. Bir ay içerisinde 55 gemi ile destek olmaya çalıştık. Orada rütbe yoktu; kaymakamlık çalışanları, emniyet müdürümüz, jandarma personeli, Adana Büyükşehir belediyesi Yüreğir belediyesi, Seyhan belediyesi, halk herkes birlik oldu, bir arada oldu. 29 civarında yaralı vatandaşımız hastanelere ulaştırıldı. Yüce Allah’ım tekrar bu felaketi bizlere yaşatmasın, asrın felaketiydi. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun” dedi.

ADAYLAR YAN YANA

Düzenlenen programa Karataş Kaymakamı Necati Aktan, Adana Büyükşehir Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir adayı Zeydan Karalar, Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir adayı Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, AK Parti Karataş İlçe Başkanı Tuğba Çopur, MHP Karataş İlçe Başkanı Gökdemir Polat ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Büyükşehir başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir’in, adaylıkları açıklandıktan sonra ilk defa yan yana gelmeleri dikkatlerden kaçmadı.