27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / DEMOKRAT PARTİ CEYHAN İLÇEDEN TARİHİ GENEL KURUL…

DEMOKRAT PARTİ CEYHAN İLÇEDEN TARİHİ GENEL KURUL…

Demokrat Parti Ceyhan İlçe teşkilatı Murat Ğögebakan Kültür Merkezinde olağan genel kurulunu yaptı. Kongreye Demokrat Parti Genel başkanı Gültekin Uysal ile Milletvekili Cemal Engin yurt damgasını vurdu.
Genel Kurul Divan seçimi ile başladı.Delegelerin kabulü ile divan başkanlığına Ahmet Uyanık,Üyeliklere ise Fikret Adamhasan,Esat Kayhan,Gökhan Fersat ile Celal topaloğlu getirildi.Divan seçiminin ardından İlçe başkanı Hüseyin Demiray yeni atanmasının getirdiği artıları ve eksileri paylaşmasının ardından Divan başkanı Ahmet Uyanık Gündem maddelerini bir,bir,okumasının ardından üyeler tarafından’da onaylanmasının ardından konuşmalara geçildi.
ENGİNYURT; İKTİDAR MİLLETLE DALGA GEÇİYOR
İlk konuşma için kürsüye Gelen Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Engin Yurt kürsüye gelmesi gündeme dair ve konuşması ile salondakiler adeta ayakta alkışladı.
Enginyurt’un konuşmalarından satır araları şöyle, Türkiye’de alım gücünün düştüğünü, her gün birçok ürüne zam geldiğini söylediğini ve bunu görmeyen bir iktidarın olduğunu ve Artan fiyatların üreticiyi, çiftçiyi zor duruma soktuğunu savunan Enginyurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Ülkede enflasyon yok, hayat pahalılığı var.” yönündeki sözlerini eleştirerek, iktidarın milletle dalga geçtiğini ileri sürdü.
UYSAL;DEMOKRASİ VE HUKUK REFAHTIR
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin “iktidarını sürdürme hedefinde” olduğunu söyledi. Uysal, “Cumhur İttifakı’nın tek bir hedefi vardır, majestelerinin ve ailesinin iktidarını devam ettirmek. Oysa bizlerin 16 Nisan referandumu ile başlayan, 2018 yılında Millet İttifakı olarak ve bugün altılı masa etrafında bir araya gelerek bu endişeleri yaşayan siyasi partiler ve genel başkanları olarak millete taahhüdümüz bir kişinin iktidarını devam ettirmek isteyenlere karşı demokrasi, hukuktur, refahtır” dedi.
GENEL KURULA KATILANLAR
Demorat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal,Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt,Ceyhan Belediye başkanı Hülya Erdem,Yol iş sendikası genel başkanı Ramazan Ağar,Geçmiş dönem Doğru yol partisi Milletvekili Cevher Cevheri,DP Adana il başkanı Ömer Tan,DP Osamaniye İl başkanı Mucuzet Bertiz,DP Mersin il başkanı Hasan Şihman,DP Gaziantep il başkanı Cahit Albayram,Geçmiş dönem Adana İl başkanı Yavuz Tekeli,DP Parti Ceyhan Belediye başkan Aday,Adayı Burhan Onuk,Memleket Partisi Ceyhan İlçe başkanı Mevlüt Tosun,Ceyhan Deva Partisi İlçe başkanı Mehmet Çakır,Ceyhan Saadet Partisi İlçe başkanı Sezai Şimşek,Ceyhan CHP ilçe yönetimi,İyi Parti ilçe başkanı Sedat Akkuş,Stk temsilcileri ile partililer katıldı.
Konuşmaların Ardından Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Demokrat Partiye Üye olan Adana Barosu Avukatlarından Üzeyir Dönmez’e Dp Parti rozetini taktı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir