4 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Demirspor Galip Dönüyor…

Demirspor Galip Dönüyor…

STAT: Eryaman
HAKEMLER: Çağdaş Altay **, Selahattin Altay **, Murat Altan **
ANKARAGÜCÜ: Doğukan *, Arda *, Kevın *(Dk.85 Mert), Hasan Ali *(Dk.85 İbrahim), Radakovıc * (Dk.70 Arda *) , Dokanovıc *, Fıratcan *, Lamine , Berıdze * (Dk.62 Matej *), Anastasıos * (Dk.63 Milson *), Gökhan *

ADANA DEMİRSPOR: Vedat ***, Abdurrahim ***, Belhanda ***, Manev ***, İsmail ** (Dk.46 Semih **), Emre ***(Dk.66 Salih **), Yusuf Erdoğan **(Dk.84 Hamza **), Mert **, Nongoh ** (Dk.46 Morel **), Rodrigues *** (Dk.75 Yusuf Sarı **), Gökhan İnler ***

GOLLER: Belhada(Dk.31) Emre Akbaba (Dk.57) (Adana Demirspor) Milson (Dk.82)(Ankaragücü)

Maça Adana Demirspor peş peşe ataklar geliştirerek başladı. Bu ataklar 31. Dakikada Belhanda’nın ayağından golü getirdi. Belhanda’nın golünden sonra ev sahibi takım Adana Demirspor ceza sahasında çok görüldü. Hatta net pozisyonlar yakaladı. Bu pozisyonlarda kaleci Vedat ile savunma oyuncuları başarılıydı. Belhanda’nın çok net pozisyonuyla ikinci gole yaklaşan Mavi-Lacivertliler soyunma odasına 1-0 galip girdi.
İkinci yarıda da Adana Demirspor atakları devam etti. 57. Dakikada Emre Akbaba’nın golü durumu 2-0’a getirdi. Bu golden sonra aynı ilk yarıdaki gibi ev sahibi takımın atakları ve net pozisyonları vardı. Tolunay Kafkas’ın değişiklikleri arasında yer alan Milson, bir anlık hatayı affetmedi ve farkı bire indirdi. Bu dakikadan sonra en azından beraberlik diyen Anakargücü ekibinin çabaları sonucu değiştirmedi ve Adana Demirspor sahadan 2-1’lik üstünlükle ayrıldı.
ŞİMDİ GÖZLER FİNAL MAÇINDA
Adana Demirspor ligin son maçında Ankaragücü’nü yenme başarısını gösterdi. Böylelikle puanını 69’a çıkardı. Ligi dördüncü sırada tamamlayan Adana Demirspor’da gözler şimdi Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Başakşehir Ziraat Türkiye kupası final maçına çevrildi. Fenerbahçe kupayı alırsa Adana Demirspor Avrupa Konferans ligine katılmaya hak kazanacak.

FRANSA BÜYÜKELÇİSİNE FORMA
Dün akşam oynanan MKE Ankaragücü maçı öncesi Fransa Büyükelçisi Hervé Magro, Adana Demirspor’un kampını ziyaret etti. Takımın kaldığı otele gelen Fransa Büyükelçis Magro, Başkan Murat Sancak ve oyuncular bir araya geldi. Bakan Murat Sancak, Magro’ya Adana Demirspor forması hediye etti.
BELHANDA 12 GOLLE TAMAMLADI
Dün takımın ilk golünü atan Belhanda, gol sayısını da 12’ye yükseltti. Böylelikle sezonun tamamlanmasıyla beraber yıldız oyuncu takımın en fazla gol atan oyuncusu oldu.
MONTELLA’DAN AYRILIK SİNYALİ
Karşılaşma öncesinde yayıncı kuruluşa verdiği röportajda ayrılık sinyali veren Teknik Direktör Montella’nın dün itibarıyla sözleşmesi de sona ermiş oldu. Şimdi kısa zamanda yapılacak açıklama beklenilecek. Monella ayrıca galibiyet nedeniyle oyuncularını tebrik etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir