4 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Demirsipor mutlu dönüyor…

Demirsipor mutlu dönüyor…

STAT: Esenyurt Necmi Kadıoğlu

HAKEMLER: Ümit Öztürk **, Bahtiyar Birinci **, Samet Çavuş **

İSTANBULSPOR: Jensen *, Mehmet *, Onur *, Rroca *,Ba * (Dk.61 Muammer * ), Deli *, Duhaney *, Guri * (Dk.69 Loshaj *), Ali *, Lokılo *, Topalli * (Dk.61 Emir *)

ADANA DEMİRSPOR: Goran ***,Semih ***, Morel ***, Akıntola *** (Dk.78 Nongoh **), İsmail ***, Ndıaye ** (Dk.46 Stambouli * ), Emre ***, Guldbrandsen **, Furkan ** (Dk.66 Belhanda **), Yusuf Erdoğan *** (Dk.61 Yusuf Sarı **), Rodrigues *** (Dk.46 Abdurrahim **)

GOLLER: Emre (Dk.35) Guldbarndsen (Dk.89)

Karşılaşmaya Adana Demirspor çok iyi başladı. Her ne kadar Belhanda, Stambouli, Yusuf Sarı gibi isimlerin yedek beklediği maçta Mavi-Lacivertliler ilk dakikadan itibaren üstünlüğünü hissettirdi. Bunun karşılığında ise bir çok pozisyona giren Adana Demirspor 35. Dakikada Emre Akbaba ile 1-0 öne geçti. Takım sadece bu golle kalmadı bir çok net pozisyondan faydalanamadı.  Emre’nin bir topu da direkten döndü. İlk 45 dakika böyle tamamlandı.

İkinci yarı yine Adana Demirspor’un kontrolü ile geçti. Sağlı sollu ataklar geliştiren Mavi Şimşekler Emre, Guldbrandsen, Yusuf ile bir çok net pozisyon üretti. Bu yarıda hem yarı alanını kontrol eden Adana Demirspor, hem de üçüncü bölgede gol aradı. Teknik Direktör Montella, takımın rahat olması nedeniyle bir çok oyuncusuna şans vererek hamle yaptı. 89. Dakikada ise Guldbarndsen sahneye çıktı ve maçın skorunu 2-0 olarak belirledi.

ACIMADILAR

Mavi-Lacivertliler dünkü maça çok rahat çıktılar. Ligde 4’üncülüğü garantileyen Mavi-Lacivertliler küme düşme tehlikesi yaşayan rakibi İstanbulspor karşısında oyun üstünlüğünü bırakmadı ve Emre Akbaba’nın golüyle sahadan galibiyetle ayrıldı. İstanbulspor ise yine ateş hattında kaldı.

66 PUANA ÇIKTILAR

Şimşek, dünkü galibiyetle beraber 63 puana çıktı. Beşiktaş yenilgisinden sonra bu maça odaklanan Adana Demirspor, İstanbulspor’u yenerek 66 puan yaptılar. Golleri Emre ile Guldbarndsen attı.

İLK KEZ

Teknik Direktör Montella bu maça rotasyonla çıktı. Goran, Furkan ve Yusuf Erdoğan,İstanbulspor karşısında ilk kez 11’de forma şansı buldular. Bu oyuncular düne dair kendilerine verilen görevi yerine getirmeyi başardılar.

MONTELLA CEZALIYDI

Takımın Teknik Patronu Montella dünkü maçı cezalı olması nedeniyle tribünden izledi. Takımın buradan yöneten Montella  hayli mutluydu. Maçın ardından yakınlarına açıklama yapan Montella, “Eksik kadroyla saha çıktık. Elimizden geldiğince mücadele ettik. Oyuncularımı kutluyorum.” Dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir