18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Çukurova’nın Yeni Mahsulü: Plastik…

Çukurova’nın Yeni Mahsulü: Plastik…

Çukurova Üniversitesi Türkoloji Araştırmaları Merkezi (ÇÜTAM) Kültür Evi Etkinlikleri kapsamında ilginç bir etkinliğe daha imza atıyor. Günümüzde artan plastik kullanımına dikkat çekmek amacıyla Çukurova’nın Yeni Mahsulü: Plastik konulu konuşma yapılacak.

Çukurova’nın Yeni Mahsulü: Plastik konulu konuşmada konu hakkında; alanında uzman ve bu tür konularda daha önceden de konuşmalar gerçekleştirmiş olan Ç.Ü. Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Temel Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sedat Gündoğdu bilgiler verecek.

 

Türk edebiyatı, Türk dili, lehçeleri ve ağızları, Türk Cumhuriyetleri ve Toplulukları, Türk tarihi, Türk sanatı, halk kültürü alanlarında araştırma ve uygulama çalışmalarını planlamak, koordine etmek ve yürütmek amacıyla kurulan ÇÜTAM, bu kapsamda etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Çukurova Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi Türkoloji Araştırmaları Merkezi işbirliğiyle düzenlenen etkinliklerde neredeyse her insan ilgi alanına giren konular bulmak mümkün.

10 Ocak günü saat 15.30’da, Adana Ticaret Odası Kızılcıkzade Konağı Seyhan Kaymakamlığı (eski vilayet)’nda yapılacak olan konuşmaya isteyen herkes katılabiliyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir