21 Mayıs 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Çukurova’da Gülen Yüzler Umut Turnuvası…

Çukurova’da Gülen Yüzler Umut Turnuvası…

 ÇukurovaBelediyesi’nce düzenlenen Gülen Yüzler Umut Turnuvası başladı.
​Turnuva, Gündüz Tekin Onay Tesisleri’nde Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar’ın katılımıyla düzenlenen törenle başladı. Burada konuşan Başkan Soner Çetin, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile birlikte yapılan bu turnuvayı çok önemsediğini belirterek, “Geleceğe umut olması anlamında ismini Umut Turnuvası koyduğumuz bu turnuva çok çok önemli. Depremden etkilenen 11 ilimizde maalesef U 11 maçlarının tamamı iptal oldu. Bu çocuklarımız çok istedikleri halde lig maçları oynayamadılar. Bunu bir şekilde telafi etmek istedik. Her zaman iyi ilişkiler içinde bulunduğumuz çok değerli kulüplerimiz ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü kafa kafaya verdik ve bir turnuva yapmaya karar verdik. Çocuklarımıza moral olsun istedik” dedi.
Başkan Soner Çetin, 11 ilde olduğu gibi Adana’da da insanların olumsuz etkilendiğini, bu turnuvanın gençler için moral olacağını kaydetti. Maçların centilmenlik içinde geçeceğini düşündüğünü söyleyen Başkan Soner Çetin, “Bizim turnuvamızda her takım şampiyon, o nedenle sizlere madalyalarınızı şimdiden veriyoruz” dedi. Madalyaları verilen sporcuların yer aldığı 18 takımın mücadele edeceği turnuva 1 aydan fazla sürecek ve  80 maç oynanacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir