19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Çukurova zabıtasından Ramazan denetimi…

Çukurova zabıtasından Ramazan denetimi…

Çukurova ilçesinde zabıta ekipleri fırınlarda denetim çalışmalarını yoğunlaştırdı, gramaj ve hijyen yönünden kontroller yapmaya başladı. İşletmeleri tek tek denetleyen ekipler, büyük bölümünde sorun görünmediği, çalışırken bone takmayan personellere yönelik uyarılarda bulunduğu ifade edildi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, halkın sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirterek, denetimlerin Ramazan ayı boyunca yoğun şekilde süreceğini belirtti.

Çukurova Belediyesi zabıtasının her zaman görev başında olduğunu kaydeden Başkan Çetin, “Ramazan ayında bu denetimler daha yoğun şekilde yapılıyor. Özellikle fırınlara yönelik denetimlerimizi biraz daha sıkılaştırdık. Ekiplerimiz sürekli fırınları gramaj ve hijyen bakımından denetliyor. Şimdiye kadar bir olumsuzluğa rastlamadık. Bazı küçük sorunlarda da esnafımızı ve çalışanlarını uyarıyoruz. Hem halkımızı hem de esnafımızı düşünerek hareket ediyoruz” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir