6 Mayıs 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Çukurova personeline bayram ikramiyesi…

Çukurova personeline bayram ikramiyesi…

 

 Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kurban Bayramı öncesi çalışanlarına deprem tazminatı ve bayram ikramiyesi müjdesi verdi. Belediye personelinin bayramı daha mutlu geçirmesi için bayram öncesi deprem tazminatları, bayram ikramiyeleri ve ilave tediye ikramiyeleri ödenecek. Çetin, çalışanlar için en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirterek, tüm çalışanların bayramını kutladı.

Başkan Çetin, “Fedakârca çalışan personel için ne yapsak azdır. İmkanlarımız ölçüsünde personelimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile tüm çalışanlarımızın bayramını kutluyor, bayramı sağlık ve huzur içinde geçirmelerini diliyorum” dedi.

Başkan Çetin’in talimatı ile belediye personelinin bayramı daha mutlu geçirmesi için bayram öncesi deprem tazminatları, bayram ikramiyeleri ve ilave tediye ikramiyeleri ödenecek. Çetin, konuya ilişkin şunları söyledi:

“Çukurova İmar AŞ bünyesinde çalışan işçilerimizin toplam 4 aylık deprem tazminatlarını ödüyoruz. Ayrıca memur ve kadrolu işçi personellerimizin de 4’üncü ay deprem tazminatları ödenecek. Bunun yanında bayram ikramiyeleri ve ilave tediye ikramiyeleri ödemeleri de yapılacak. Bu paralar, 22 Haziran Perşembe günü saat 13.00’te tüm çalışanlarımızın hesaplarında olacaktır. Güle güle harcasınlar. Fedakârca çalışan personel için ne yapsak azdır. İmkanlarımız ölçüsünde personelimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile tüm çalışanlarımızın bayramını kutluyor, bayramı sağlık ve huzur içinde geçirmelerini diliyorum.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir