4 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı açıldı…

Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı açıldı…

TÜYAP Adana Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından Adana Valiliği,  Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Adana Mobilya Sanayicileri İş Adamları Derneği, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Çukurova Fuarcılık Anonim Şirketi ve KOSGEB’in destekleri ile hazırlanan Çukurova Mobilya Dekorasyon 13. Ev ve Ofis Mobilyaları, Dekorasyon, Aydınlatma, Ev Tekstili, Bahçe Mobilyaları, Ev Elektroniği ve Aksesuarları Fuarı açıldı.
4-9 Ekim 2022 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açık kalacak fuarda, tasarım ve teknolojide kaliteye odaklı gelişen, modern ve ergonomik tasarımlarıyla uluslararası arenada başarıyı hedefleyen Türk mobilya sektörünün Çukurova Bölgesinde hazırlanan bu önemli etkinliği, yurt içinde ve yurt dışında 20 ülkede sürdürülen etkin tanıtım çalışmaları sonucunda global mobilya markaları ve zincir mağazaların satın alma yetkilileri beraberinde ilgili profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapmayı hedefleniyor.
Sektördeki öncü firmaların katılımı ile hazırlanan, yurt içinden hedeflenen profesyonel ziyaretçilerin yanı sıra yurt dışından gelecek ticari alım heyetlerine de ev sahipliği yapacak olan Fuar törenle açıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir